Høstparfymer du ikke kan gå glipp av i år

Skrevet av Patrick Andersen

Når den nordlige halvkulen begynner å vippe lenger bort fra solen, blir luften skarpere, dagene blir kortere og vi begynner å oppsøke koselige aromaer som pakker oss inn som en kashmirgenser.
De fruktige blomsterduftene vi hadde på i forrige sesong skyves litt lenger tilbake på forfengelighetene våre for å gi plass til tøffe, røykfylte variasjoner - den typen parfymenoter som etterligner høstens grå himmel, gylden løvverk og den smertefulle, men vakre forverringen av sommerens lyse, blomstrende vegetasjon.

Det et spennende bytte for oss å ta i bruk, da høstdufter vanligvis oversettes til de som er koseligere og dristigere og etterligner den beste delen av de kaldere årstidene - branner, store gensere, blader knasende under deg mens du går rundt, varm drikke i hånden og mer. Vi håper du står like forberedt til høsten som det vi gjør, for den kommer fort!
Vi i Fragorama har laget en egen liste over parfymer vi kommer til å ta mye i bruk denne høsten 🍁
Vi starter med å introdusere noen parfymer til herrer, deretter kommer kvinner litt nedenfor. Så scroll deg nedover nå om du vil!
Kan vi også minne deg på at våre flasker er perfekte å gi som gaver? 🥳

Dior Sauvage

Signaturen Dior Sauvage beriket med varme krydder og vanilje. Duften er orientalsk, treaktig og aromatisk.

Jean Paul Le Male Ultra Intense

En forførende og intens duft av pære, lavendel og vanilje. En parfyme man må prøve om man vil bli lagt merke til!

 

Burberry London

Burberry London av Burberry. Hvis du leter etter en god høstduft som modnes i den skarpe høstluften, bør London være på din toppliste. Med toppnoter av lavendel og bergamott inn i et hjerte av kanel, mimose og lær. Opoponax, tobakksblad og guaiac-tre som basenoter. Bruk denne maskuline duften når du vil gjøre et godt inntrykk. Burberry London er et utmerket valg når du er ute en sen høstkveld.

Abercrombie & Fitch Authentic Night

Authentic Night er full av energi og inspirert av bestselgeren Authentic fra 2019. Toppnoter av eple, rabarbra og vannlilje gir duften energi. Hjertenoter av lavendel og vanilje gir duften varme og bunnoter av mose, lær og tonka gir den en dynamisk finish.

Tom Ford Ombré Leather

Denne parfymen er Unisex, det vil si den er egnet til begge kjønn!

Etterligner følelsen av støv på vind og hud på hud, kaster denne duften av Tom Ford sinnet til steder av eventyr og romantikk. Den har lagdelte blomster- og krydrede noter som får deg til å drømme om vidåpne områder og soloppgang i horisonten. Den varme duften etterlater jasmin og patchouli hengende i luften.

 

Lancôme La Vie Est Belle

Dette er en kompliment-getter som skinner når været blir kaldere og kaldere. 

Parfymen dufter av ren luksus og består av nesten 50 % naturlige råmaterialer. Duftens hjertenote er basert på den dyrebare irisen, mens innslag av vanilje, pære og tonkabønner gir en frisk twist. Den er også tilsatt arabisk sjasmin og tunisisk appelsinblomst for å løfte frem blomsternotene.

Versace Woman

Versace Woman er en fruktig blomsterparfyme som er ideell for bruk på dagtid. Denne lette og feminine duften åpner med de blomstrende tonene av villrose, jasmin og frangipani-blader, forsterket av et sitronistisk preg av bergamott. I sentrum er duften en jordnær, varm og spennende blanding av lotus, bringebær, plomme og Libanon sedertre. Basenotene er en pirrende kombinasjon av grå rav, musk og Inoki-tre.

Salvatore Ferragamo Emozione

Lidenskapelig, men også subtil, Emozione er en kompleks duft som spiller med feminin appell. Duften åpnes med den sitrusholdige bergamotten balansert av den mer pulverformige iris og ferskenens søthet. Hjertet er en saftig blomsterblanding av pion, heliotrop og bulgarsk rose, mens bunnen av denne aromaen er avrundet med mykere toner av hvit musk, patchouli og semsket skinn. Denne friske duften tilbyr brukeren å uttrykke mildhet og eleganse gjennom sansene, og legemliggjør hva en så klassisk, men samtidig, parfyme kan gjøre. Bruk denne allsidige parfymen på en hvilken som helst utflukt for å heve din estetiske appell.

Michael Kors Sexy Ruby

Å legge til litt glitter og glamour i ethvert antrekk er enkelt når du bare har en sprut av Michael Kors Sexy Ruby på din side. Denne duften, laget av det velkjente designmerket, Michael Kors, ble lansert i 2017, og har toppnoter av saftig aprikos og tangy bringebær. Midtnoter av jasmin sambac og rosenblader søter ting opp litt, mens basenotene av kashmir tre myker ut ting og gjør opplevelsen komplett!

Michael Kors Eau De Parfum

Michel Kors er en lys, delikat, blomsterduft for kvinner. Den består av delikate blomster. Med toppnoter som freesia, røkelse og kinesisk osmanthus. De midterste tonene utdyper den lette blomsterblandingen med noter av tuberose, lilje, pion og orrisrot. Basenotene hjelper til med å jorde duften med inkludering av Tahitian vetiver, musk og kashmirved.

Vi har også mange spennende dufter som er egnet til høsten, men dette er noen av parfymene vi kommer til å ta i bruk i år.

Vi håper dette innlegget falt i smak og ser frem til å ta i mot deg som kunde når som helst 😊


Del dette innlegget← Eldre Innlegg


Legg igjen en kommentar