Våre tips for å lukte super sexy med parfyme!

Skrevet av Patrick Andersen

Her kommer våre tips om hvordan du kan lukte super sexy, enten du er mann eller kvinne.

Hvordan lukter du?

Lukt er en sans som vekker mange følelser og trigger mange minner. Å bruke en god parfyme er også en fin måte å føle seg uthvilt, komfortabel og sexy på. Hvis du tror dette er tull så kan du spørre deg selv hvem du vil være mer tiltrukket av ved første øyekast:
En konvensjonell attraktiv person som lukter dårlig eller en gjennomsnittlig seende person som lukter godt? Dårlig lukt på kroppen er assosiert med dårlig hygiene, så det er naturlig at en person som ikke lukter godt, ikke vil lukte attraktivt eller tiltrekke seg det motsatte/samme skjønn.
Så vi avdekker de forskjellige hemmelighetene for å sikre at du kjenner parfymene dine riktig og hva du skal gjøre med dem. Her er alle våre tips til deg som forbruker av parfyme om hvordan du kan best mulig få ut av de og lukte sexy til enhver tid på døgnet.

Kjenn duftene dine

vit duftene dine
Det viktigste å huske når du plukker ut en (eller flere) dufter er konsentrasjonen av parfymen og hvor mye vann det er i den. Basert på dette kan du velge en duft for anledningen. Hvis du trenger en duft for jobb kan du for eksempel velge en EdT eller en cologne da de vil vare helt fint i normal arbeidstemperatur på et kontor. Hvis du skal danse eller skal i et bryllup kan du velge noe sterkt. For eksempel en Eau de Parfum eller en Extrait de Parfum som varer hele dagen.

Vit hvordan du skal oppbevare parfymene dine

hvordan oppbevare parfyme

 Parfymer skal ikke oppbevares på varme eller fuktige steder som baderom, da spesielt varme forverrer kvaliteten. Oppbevar dem på kjølige, tørre steder borte fra sollys, slik at de varer lenger.

Parfymenoter er alt

parfymenoter pyramide

Parfymenoter er i utgangspunktet i hvilken rekkefølge du lukter de forskjellige komponentene i en parfyme. De varer i forskjellige mengder tid, med basenotene som varer lengst. Toppnotene varer minst mulig. Velg en parfyme som har basenotater du liker fordi det er de notene som vil sette lengst på deg.

Spray der du oppbevarer ting

Et enkelt tips, spesielt for de som reiser ofte, er å spraye kofferten med parfyme etter at du har pakket klærne dine før du lukker den. Parfymen blir låst inne i dette rommet og går gjennom klærne dine og får de til å lukte godt. Dette kan også gjøres med lukkede garderober for eksempel.

Test før du kjøper

Det man hater mest med parfyme per dags dato er når man sprayer det på et lite papir i parfymebutikken for å prøve å lukte hvordan parfymen er. Da får man ikke vite hvordan parfymen lukter på kroppen vår. Man kan selvfølgelig teste ut 1 parfyme ved å spraye den på kroppen, men hvem vil bare teste 1 parfyme for hver dag? En duft endres når den blandes ut med kroppsvarmen og vår egen lukt, så man er egentlig sjanseløs når man prøver å teste den ut på papir. Bruk den alltid på huden din og bruk den en stund for å teste den. Dette fordi du bare vil kunne lukte den når den tørker og ikke umiddelbart. Husk også at parfyme som lukter godt på vennen din ikke trenger å lukte godt på deg. Dufter handler om uttrykk, så velg en som du er komfortabel med og som du føler representerer deg.

Om Fragorama

Med våre parfymeflasker er de enkle å ta med seg og det er heller ikke dyrt å teste ut forskjellige typer parfymer du liker.
Ingen vil kjøpe en parfyme til flere hundre kroner for så å vite at parfymen ikke satt som den skulle eller at den luktet helt annerledes enn når du prøvde den i taxfree'en på flyplassen eller i parfymebutikken.

Så hva venter du på? Ta en titt på hva vi tilbyr da vel! Vi har parfymer for både dame og herre.


Del dette innlegget← Eldre Innlegg Nyere Innlegg →


Legg igjen en kommentar