Informasjon

Jeg trenger hjelp!

Den enkleste måten å kontakte oss på er via vår live-chat. Du kan også kontakte oss på hei@fragorama.no så svarer vi så fort som mulig! Vi kan ikke garantere vi svarer deg med en gang på alle mulige tidspunkt, men vi garanterer vi svarer så raskt vi kan.

Hvem driver Fragorama.no?

Nettbutikken ble startet opp som en liten hobby i September 2019 av Patrick Andersen. Mer informasjon om eier kommer snart.

Når får jeg pakken min?

Vi sender vanligvis bestillinger innen 24 timer på hverdager. Du får en e-post når bestillingen din er sendt. Vennligst bemerk at vi sender pakker via brevpost (som står på utsjekkingssiden vår). Du får derfor ingen sporingsnummer. Men pakken vil som regel være på plass hos deg i løpet av 3-5 arbeidsdager avhengig av hvor du bor i landet.
Vi gjør deg oppmerksom på at pakker vanligvis blir sendt innen 24 timer fra du sender inn bestillingen/foretar et kjøp, men det kan gå lenger tid på grunn av naturlige forsinkelser som sykdom eller annet. Skulle du ha noen spørsmål angående ordren din ber vi deg kontakte oss.

Kan jeg kontakte dere via en chat-funksjon?

Selvfølgelig! Du kan kontakte oss via chat-knappen på høyre side i hjørnet når du er innom butikken.
Vår chat er tilgjengelig 08:00 - 16:00 på hverdager og er stengt i helgene. Du kan også kontakte oss på hei@fragorama.no og vi svarer deg så fort vi kan.

Jeg vil returnere noe.

Ta kontakt med oss, så fikser vi det! Hvis du ikke har fått returlapp i pakken så sender vi dette til deg på e-post.

Hvor er kjøpsbetingelsene?

Vi har de fullstendige betingelsene tilgjengelig her.

Jeg vil gi dere en tilbakemelding, hvor kan jeg gjøre dette?

Vi setter utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger vi får. Enten det er ris eller ros. Gi oss gjerne tilbakemeldinger via live chaten eller via Facebook-siden vår.

Hvordan ser flaskene jeg kjøper ut?

Flaskene du får av oss når du kjøper din parfyme er helt svart med navnet på parfymen på.

Kan dere finne en parfyme som passer meg?

Det kan vi selvfølgelig gjøre! Ta kontakt med oss på hei@fragorama.no så sender vi deg noen anbefalinger.